31 januari 2010

Bråttom, bråttom


En kär person fyller jämt om en vecka och ska få den här är det tänkt. Nu krävs panikstickning för att HELA tröjan ska bli klar och (värst av allt) monterad till dess. Det mesta är förstås stickat, men ganska mycket återstår ändå. Och det är ju halsringningen och andra detaljer som avgör om den blir så fin som jag vill att den ska bli. Och då tar det tid...Tidsoptimisten i mig tror att det är möjligt, de flesta andra personlighetselementen tvivlar. Vaknade med ont i höger handled efter en lördag med intensivt och stressat stickande, men nu är jag igång igen.
Det känns som om jag tjuvstartat med OS-stickning. Marcialonga, here I come!

2 kommentarer:

  1. TACK för kommentar om min kofta! Jag älskar den ju, så det är kul att nån annan ser hur fin den är också! Men jag har lurat dig om du ser en dragkedja, för någon sådan satte jag aldrig i... Den är finast ändå. Garnet är min absoluta favorit - Araucania Nature Wool.
    Din stickning ser inte ut att gå av för hackor heller hörrudu... wow.

    SvaraRadera
  2. Jag har inga bloggnormer - Mitt mål var att du skulle se vad jag skrivit och då kändes det säkrare att skriva här än hos mig.
    Jag följde INTE mönstret när det blev fem nystan. Jag vet knappt hur man gör när man följer ett mönster till punkt och pricka. Jag ändrar alltid nåt. Nej, det var en förbannelse som följde med mitt beslut att sticka ärmarna i annan färg. Hur mycket garn... är en svår fråga då jag har en massa kvar i mina fem nystan... som inte skulle ha räckt till två ärmar i den ljusa färgen... Så jag drar till med ca 6 härvor araucania - men då blir det lite över som jag har svårt att räkna på just nu.

    SvaraRadera