2 januari 2012

Läget

Gott nytt år! Hoppas att 2012 blir ett riktigt toppenår på alla sätt!
Jag har aldrig förstått det där "god fortsättning" ibland med tillägget ..."på det nya året". Jag vill fortsätta önska gott nytt år även efter själva tolvslaget. Det där andra låter så tamt och jag känner mig alltid lite besvärad när jag klämmer fram det. Heja "Gott nytt år!"

Bilden illustrerar all upprepning och härvning och blötläggning jag ägnat mig åt den senaste tiden. Det är för mycket som har blivit halvdant och det är inget kul. Jag ska inventera mina halvfärdiga projekt och försöka sätta mig in i hur jag tänkte. Ibland finns det komihåglappar, ibland inte, ibland är lapparna begripliga, ibland inte. Det tar emot.

3 kommentarer:

 1. Gott Nytt År. Håller med dej om det uttrycket.

  Känner igen det där med lappar som är ofullständiga, man tro0r alltid att "det kommer jag ihåg" men ....

  Ha de gott

  SvaraRadera
 2. Kul att du är med på Bohus-kalen! Jag lägger in dig i sidobaren, vill du heta "Sticka går ju", eller ska jag skriva ditt namn? Vet inte vad du heter "på riktigt" :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Nu har jag lagt upp en Bohus-KAL blogg. Om du mailar mig din mailadress (som är kopplad till ditt bloggerkonto) så lägger jag till dig som skribent. Min mailadress är pysselochknap (snabel-a) gmail (punkt) com.

  Bloggen hittar du på:

  http://bohusstickning.blogspot.com

  Har du något att tillägga, några önskemål om bloggen så är det bara att maila!

  Maria

  SvaraRadera